اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است السودانی با رهبر شیعیان سوریه در عراق دیدار کرد رئیس جمهور در مراسم تقدیر از برگزیدگان همایش کشوری آموزش علوم پزشکی شرکت کرد (سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) نخعی‌راد: کسی نمی‌تواند بدون قانونِ مجلس، تغییر ساعت رسمی کشور را اجرا کند وزارت خارجه چین: آمریکا نمی‌تواند هم به‌دنبال توافق باشد و هم اعمال فشار کند مراسم سالگرد شهادت سپهبد قرنی در تهران برگزار شد رئیس‌جمهور ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ به باکو می‌رود یک عضو کنگره آمریکا: جولانی از بهبود روابط با اسرائیل استقبال کرده است
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: حضور دختران و پسران مشهدی در انتخابات موثر خواهد بود | آینده ما بسیار امیدوارکننده‌تر از گذشته است+ فیلم

  • کد خبر: ۲۱۴۴۶۹
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۲
  • ۱
فرماندار مشهد: حضور دختران و پسران مشهدی در انتخابات موثر خواهد بود | آینده ما بسیار امیدوارکننده‌تر از گذشته است+ فیلم
فرماندار مشهدمقدس گفت: امروز مردم عزیز و دشمنان خواهند دید که حضور دختران و پسران مشهدی که هنوز به سن تکلیف سیاسی نرسیده‌اند در میدان و در انتخابات موثر خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری، در گردهمایی بزرگ آینده‌سازان جوان (نمایندگان آتیه‌ساز فرمانداری در شعب اخذ رای) که صبح امروز، ۱۰ اسفند ماه در تالار شهر مشهد برگزار شد، خطاب به دانش‌آموزان خاطرنشان کرد: نسل جدید و جوانی که امید آینده است در همه صحنه‌ها پای کار است، تاکنون همه فکر می‌کردند باید به ۱۸ سالگی برسند تا در عرصه انتخابات موثر واقع شوند، اما امروز مردم عزیز و دشمنان خواهند دید که حضور دختران و پسران مشهدی که هنوز به سن تکلیف سیاسی نرسیده‌اند در میدان و در انتخابات موثر خواهد بود یعنی اینکه آینده ما بسیار امیدوارکننده‌تر از گذشته است.

وی افزود: یعنی کسانی که آینده این کشور را مدیریت خواهند کرد، کسانی که این کشور را آبادتر از امروز خواهند کرد، کسانی که مقدمه ظهور امام زمان(عج) را بهتر از ما مهیا خواهند کرد، امروز زودتر از موعد که باید، پای کار آمدند؛ لذا استقبال، شور و هیجان شما یک مانور جدید و کارآموزی است که خود را مهیا کنید. شما در دوره بعدی انتخابات جزو کسانی هستید که می‌توانید رای بدهید امروز هم موثر هستید آن روز‌ها هم موثر خواهید بود.

فرماندار مشهدمقدس ادامه داد: امروز موثر‌تر از فردا هستید چراکه امروز آماده‌اید در کنار دیگران کمک کنید و اجرا را تجربه می‌کنید که در همین مقدمه خیلی‌ها در کنار شما خواهند آمد؛ پدران، مادران و ...  . شما مقدمه ایجاد می‌کنید که دوستانتان همراه خانواده خود پای صندوق رای بیایند، امروز فرصتی مهیا شده که شما به عنوان ناظر نماینده فرماندار در کنار نماینده قانونی فرماندار و ناظران شعبه اخذ رای، در امر اجرا و نظارت کمک کنید.

داوری در ادامه بیان کرد: سه هدف از این کار در دستورکار است؛ اول اینکه شما نشان می‌دهید نه در آینده بلکه از همین حالا آماده هستید اینکه ما شعار می‌دهیم‌ «ای رهبر آزاده آماده‌ایم آماده» را شما به صورت عملیاتی نشان می‌دهید. شما در انتخابات ۱۱ اسفند یک کارآموزی دارید که در دو سال آینده که انتخابات برگزار می‌شود می‌توانید نمایندگان و ناظران قانونی انتخابات باشید، دیگر کسی دغدغه ندارد که این‌ها تجربه ندارند بلکه امروز یک تجربه گران‌قدر کسب کردید. در سال ۱۴۰۴ کسی نخواهد گفت این‌ها تجربه ندارند.

وی افزود: شما سفیرانی هستید معصوم و پاکدل که هنوز درگیر سیاسی‌کاری‌ها، دروغ‌گویی‌ها و فتنه‌های دنیایی نشده‌اید، شما به درستی تمام فعالیت یک شعبه اخذ رای را شناسایی خواهید کرد و مانند سفیری به همه جامعه گزارش خواهید داد که ما بودیم و دیدیم که این مردم بودند که در شعبه اخذ رای با تمام وجود از آرا صیانت کردند، حق‌الناس را رعایت و با سلامت کامل انتخابات را برگزار کردند.

فرماندار مشهدمقدس در نهایت خاطرنشان کرد: شما پوز دشمن را به خاک خواهید مالید چراکه دشمن خدعه می‌کند که در شعب اخذ رای مهندسی انتخابات انجام می‌شود، اما شما به جامعه منتقل خواهید کرد که دشمن چگونه خدعه می‌کند، چگونه دروغ را بزرگ و دروغ بزرگ را مانند حرف راست به جامعه تزریق می‌کند، شما قلب پاکی دارید و این را سینه به سینه منتقل خواهید کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۱ - ۱۴۰۲/۱۲/۱۰
0
0
مائده
تو سنت کمه وارد سیاست نشو
گول نخور
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->